Montage

montage 1
Eftersom vi erbjuder helhetslösningar är montage också en del vi utför. Vår långa erfarenhet av många olika branscher gör att inget jobb är för komplicerat. Tvärtom uppskattar vi alla utmaningar vi får. Oavsett om din produktion har många bearbetade detaljer, oändliga serier av enklare produkter eller om du vill ha mekaniska helhetslösningar så lämnar vi inget åt slumpen. Våra montörer har bred kompetens för både den rent praktiska kundanpassade monteringen men även för skräddarsydda mindre justeringar.

Helhetslösningar för alla branscher

Vi jobbar i stort sett med alla branscher men för att nämna några har vi bland annat skapat helhetslösningar, där montage är en del, för design och inredningsbranschen, HiFi branschen, förpackningsindustrin samt bilindustrin. Något som talar för vår breda kunskap är att vi ofta jobbar med tillverkning och montage av produkter med höga toleranskrav såsom sportutrustning och kamerautrustning. Du hittar ett par exempel på produkter vi skapat och monterat under våra referenser. För att hålla nere din kostnad och tid för produktionen monterar vi produkterna själva. Våra medarbetare har lång erfarenhet av komplexa montageuppdrag och är väl insatta i varje detalj av din produkt. Du kan därför vara säker på att allt blir exakt.

Samarbete för effektivt produktionsflöde

Oavsett om det är avancerade prototyper med mekanisk elektronik eller enklare produkter i oändliga serier kan vi lova att vi har den kapacitet du behöver. Dessutom är våra medarbetare lika passionerade när det gäller din produkt och rätt montage som du är och det gör oss uppskattade av kunder i alla led. I vår strävan att vara ditt bollplank kommer vi gärna med förslag för effektivisering av produktionsflödet och våra montörer tar bland annat hand om kvalitetstestning, justeringar, kundanpassningar och slutmonteringar. Eftersom vi skapat och satt samman produkter som vi själva trodde var omöjliga är det bara du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Om du vill veta mer om hur vi jobbar får du gärna höra av dig.

Kontakta oss

7 + 7 =