Om Tylena

omoss 1

Historia

Tylena existerar sen 1972 och 2014 tog Paul Way över företaget efter sin pappa. Att det är ett familjeföretag lyser också igenom i hur vi är med dig – vår kund. Vi är personliga, nyfikna på din produkt och ärliga. Vi tvekar inte att ge tips och råd under vägen till slutlig produkt och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål investerade vi också tidigt i CNC – styrda maskiner. 1995 köptes också Mastercam CAD/CAM system för att kunna utföra ännu mer avancerade fräsoperationer. Vi uppskattar utmaningar och tar oss ann de flesta uppdragen men har nischat in oss på kvalificerad fräsning, ytbehandling samt automation.

Vår målsättning är att du som kund känner att vi arbetar långsiktigt med din produkt. Både när det gäller att utveckla och förbättra kvaliteten men även när det gäller effektivisering av produktionsflödet. Vi är bra på helhetslösningar och det finns många fördelar med att låta oss ta hand om allt. Färre transporter, färre ställtider och en som har helhetsansvaret.

Våra operatörer är kunniga och väldigt bra på detaljerna. Dessutom ser vi till att kvalitetssäkra all tillverkning genom CMM mätning. Oavsett om vi tillverkar komplicerade eller enklare detaljer. Inget uppdrag är för komplicerat så hör av dig till oss med din idé så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss

12 + 1 =